Välkommen på familjefotografering

Är det alltid du som gömmer dig bakom kameran? När du tittar igenom era fotoalbum eller bilderna ni har uppe på väggen så är du nästan aldrig med på bild. Känner du igen dig? Som fotograf vet jag att det kan vara svårt att få med hela eller delar av familjen på bild. Vi bestämmer en plats där vi möts upp och där fokuserar jag på att försöka fånga er och ert barn i sitt naturliga jag. Jag utforskar ljus och vinklar beroende på vart ditt barn befinner sig och jag vill aldrig tvinga barnet till att agera på ett visst sätt som inte känns naturligt. 

UNNA DIG & DIN FAMILJ EN MINNESVÄRD UPPLEVELSE. 
Det är ni värda!

Är det alltid du som står bakom kameran? Kanske saknar du helt bilder på dig själv med barnen och de bilder du faktiskt råkar vara med på, är inte så smickrande så du vill hänga upp dom på väggen?

Stämmer det här in på dig?

Jag förstår dig! Jag kan hjälpa dig skapa fina familjebilder som du med stolthet vill hänga upp på väggen! och behöver du övertala din partner så bokar jag just nu in minisessions på bara 20 minuter ;) 

Jag heter Hanna Lundström och jag är eran proffessionella familjefotograf i Kiruna som fotar dig och din familj på ett avslappnat och naturligt sätt. Det kommer inte vara som en vanlig fotografering utan jag kommer att ge er bilder och minnen som lever kvar och väcker känslor långt efteråt. 

Och JA, jag reser gärna till dig för din fotografering och brukar passar på att boka familjefotograferingar längs kusten när jag är ner och hälsar på familj & vänner i Luleå, Piteå och Umeå. 

Jag heter Hanna Lundström och jag är eran proffessionella familjefotograf i Kiruna som fotar dig och din familj på ett avslappnat och naturligt sätt. Det kommer inte vara som en vanlig fotografering utan jag kommer att ge er bilder och minnen som lever kvar och väcker känslor långt efteråt. 

Och JA, jag reser gärna till dig för din fotografering och brukar passar på att boka familjefotograferingar längs kusten när jag är ner och hälsar på familj & vänner i Luleå, Piteå och Umeå. 

Hej, det är jag som är Hanna! – Er Familje fotograf i Kiruna & Norrbotten.

Hej, det är jag som är Hanna! 
– Er familjefotograf i Kiruna.

What to expect

Noggrant utvalda platser och tid i förhållande till ljus och barnets/barnens mat och sovklocka. 

Enkla och avslappnade poser så att ni ska känna er bekväma under hela fotograferingen. Jag kommer berätta hur ni ska stå och vad ni ska göra, så ni behöver inte tänka på det. Försök tänka er att ni leker en lek och utgå ifrån att allt kan hända så brukar det i regel bli bra. Barn känner ofta av press och stress hos föräldrar, så därför är mitt råd att inte sätta ribban för högt. Försök slappna av och ha roligt tillsammans under er familjefotografering. Då brukar bilderna komma av sig självt.

Vet ni inte vad ni ska ha på er? Klä er efter årstid och fotoplats. Ni vill känna er varm nog eller sval nog och samtidigt matcha kläderna utifrån omgivningen. Ska vi fota hemma så kan ni med fördel ta på er era mest bekväma kläder och äga det. Men om vi ska fota på stranden kan en fin sommarklänning och barfota fötter passa bra. Försök tänka igenom era klädval baserat på fotoplatsen, vibe eller komfort.

Ditt webbgalleri redigerat och klart inom 7 dagar.

VINTER: NOVEMBER-APRIL

VÅR & SOMMAR:
MAJ-AUGUSTI

HÖST: SEPTEMBER-OKTOBER

FAMILJEfotografering
i Kiruna året om

kolla och Läs igenom infon på denna sida

02 | TID & PLATS
 Jag utgår från Kiruna och känner till många fina platser och miljöer inom 20-30 minuters avstånd med bil, där jag vet att ljuset är bra och vi kan skapa magiska bilder tillsammans.

03 | KLÄDER
Innan ni proppar varukorgen full med nya kläder, så kan vi prata om vad som blir bra och mindre bra på bild. Tänk gärna på att välja kläder utifrån den miljön vi ska fotografera i. En somrig klänning på sommaren blir otroligt fint medan en mysig stickad tröja till ett par tajts och en mysig mössa blir otroligt fint på hösten. Välj gärna jordnära och och neutrala färger och undvik allt för stora mönster. Tänk gärna i färgskala och matcha kläder utifrån det. Alla behöver inte ha vitt och blått. Välj gärna kläder med lite olika struktur för att skapa liv i bilderna. Ni får gärna skicka bilder till mig innan om ni är osäker. 

Jag rekommenderar att ni bokar er familjefotografering en månad i förväg för att ni ska vara säkra på att få en tid. Kan ni både vardagar och helger ökar chansen att få tid snabbare. När ni bokat och betalat in bokningsavgiften, så bestämmer vi preliminärt en dag och tid. Vi stämmer sedan av någon dag innan fotograferingen så att allt ser bra ut och att ni mår bra. Skulle vädret inte vara på vår sida, och ni bokat en utomhusfotografering, så bokar vi om till en annan dag. Att boka om kostar ingenting. Boka gör ni genom att fylla i bokningsformuläret längst ned på sidan.

1

fyll i boknings-formuläret

2

3

skriv under avtalet och betala in bokningsavgiften.

Er upplevelse

4

VI bestämmer en dag och tid.

Familjefotografering
under vinterhalvåret

Att fotografera familjebilder under vintern blir så magiskt. Den vita snön och frosten på träden tillsammans med att solen är lite lägre ner under vinterhalvåret gör att det ofta blir väldigt fint. Många är rädd för kylan men det finns väldigt många hjälpmedel som underlättar.

VÄRMEKUDDAR
Vi använder små värmekuddar i olika storlekar när det är kallt ute. Jag öppnar dom på morgonen, sedan placerar vi dem innanför era kläder och sparar några som du kan hålla i händerna. Dessa små kuddar värmer mer än du tror och de syns inte på bilderna.

PAUSER & VARM DRYCK
Under vintern brukar jag välja fotoplatser som är lättåtkomliga med bil och vi inte behöver gå så långt från parkeringen för att ha möjligheten att ha igång bilen under tiden vi fotar. På så sätt finns möjligheten att snabbt komma in i värmen om det är kallt ute. Jag brukar även ta med mig lite varm choklad som vi kan dricka i pauserna.

FLEECEFILT
För att ni inte ska bli blöt och kall, så sitter ni på en mjuk och varm fleecefilt med vattentät underdel.

kind words

investing in your memories

ER investering

GULDPAKETET

MINISESSION

Familjefotografering 20 min

3 st bilder i högupplösning

Fotoguide: Inför er familjefotografering

Personligt urvalsgalleri

TILLVAL

 2000 KR

Kunder investerar i genomsnitt 5000 kr per FAMILJEfotografering


BOKA

4 500 kr

BOKA

* Polarnatt-erbjudande gäller Januari-april 2024

Familjefotografering 45 min

10 st bilder i högupplösning

Fotoguide: Inför er familjefotografering

Personligt urvalsgalleri

POLARNATT-
ERBJUDANDE

Förstoringar, fotoalbum och andra fotoprodukter finns att beställa i webbshopen.


Skicka bokningsförfrågan


Har ni frågor eller vill boka en fotografering? Kontakta mig via formuläret
nedan så hör jag av mig inom 2 arbetsdagar.

Glöm inte kolla skräpkorgen ifall du inte fått något svar. Ibland kan mina mail hamna där tyvärr.

Följ mig på instagram och tiktok @fotografieravhanna