Par eller 
förlovningsession

LÅT OSS GÅ PÅ DEJT!
Jag är det perfekta tredjehjulet som med min kamera kommer att föreviga er drömdejt. Så packa picknick korgen eller packa skidorna så planerar vi en rolig dag tillsammans. Jag är super chill och är en expert på att få er att slappna av och ha roligt under fotograferingen.

HUR GÅR DET TILL?
Vi bokar helt enkelt in en timme eller en halv/heldag där vi gör någon typ av aktivitet. Vad vi gör är helt upp till er, det kan vara allt från en promenad genom stan, till att ta en fika, vandra upp på Ädnamvaara eller åka till Abisko. Ni bestämmer… Hur ser er drömdejt ut?

Ni vill att er par eller förlovningsfotografering ska vara rolig och att ni ska känna er avslappnade
framför kameran?

Stämmer det här in på er?

låt mig gissa: ni vill inte ha ett galleri fullt med bilder där ni ler och stelt tittar in i kameran? Jag förstår er!

What to expect

ATT KLÄ SIG SJÄLV
Det kan vara nog så svårt att klä sig varje morgon, så att välja kläder inför en fotografering kan göra många osäkra. Du är inte ensam! Så innan du proppar varukorgen full med nya kläder, så kan vi prata o vad som blir bra på bild och vad som kanske blir mindre bra. 

Det absolut VIKTIGASTE och hemligheten till bra bilder är att ni ska känna er bekväma! Behöver inte vara mer komplicerat än så 🙂

BE COMFY, PLEASE!
Ett av de vanligaste misstagen folk gör är att köpa nya “fancy” kläder inför en fotografering, och det är helt okej om ni gillar det! 

Men låt oss prata lite mer om att vara “comfy”. Tror du att du skulle känna dig mer avslappnad i en t-shirt och ett par jeans än en svart tajt klänning? Det som ofta är ett vinnande koncept är något som är beprövat sen tidigare. Kläder som du vet sitter bra och rör sig naturligt. Sen betyder det inte att det måste va jeans och t-shirt. Det kan va en fin klänning eller något annat som du gillar. Men om ni är ute efter mer autentiska bilder som visar er hur ni är här och nu, så är det bättre klä er som ni brukar.  

VILL NI HA FLER TIPS?

kind words

kolla och Läs igenom infon på denna sida

02 | TID & PLATS
 Jag utgår från Kiruna och känner till många fina platser och miljöer inom 20-30 minuters avstånd med bil, där jag vet att ljuset är bra och vi kan skapa magiska bilder tillsammans. Eftersom jag är petig med ljuset fotograferar jag helst 1-1,5 timme innan solnedgång. Under vinterhalvåret passar det bäst att fota mellan ca kl. 10-14, beroende på månad och vid mulet väder kan vi fota när som helst under dagen. 

03 | KLÄDER & PARTNER
Din partner eller eventuella syskon får jättegärna vara med på fotograferingen. Hos mig hittar du ett utbud av vackra handsydda och stretchiga gravidklänningar som passar de flesta. 

Jag rekommenderar att du bokar din gravidfotografering redan när du är gravid i vecka 20-25. Bästa tiden för gravid-fotografering är mellan vecka 27-35 då magen har hunnit växa till sig lite, men inte hunnit börja sjunka ner.

När du bokat och betalat in bokningsavgiften på 50% bestämmer vi preliminärt en dag och tid. Vi stämmer sedan av någon dag innan fotograferingen så att allt ser bra ut och att du mår bra. Skulle vädret inte vara på vår sida, så bokar vi helt enkelt om till en annan dag. Att boka om kostar ingenting. Boka gör du genom att fylla i bokningsformuläret längst ned på sidan.

1

fyll i boknings-formuläret

2

3

skriv under avtalet och betala in bokningsavgiften.

Din upplevelse

4

VI bestämmer en dag och tid.

Parfotografering
under vinterhalvåret

Att fotografera parbilder under vintern blir så magiskt. Den vita snön och frosten på träden tillsammans med att solen är lite lägre ner under vinterhalvåret gör att det ofta blir väldigt fint. Många är rädd för kylan men det finns väldigt många hjälpmedel som underlättar.

VÄRMEKUDDAR
Vi använder små värmekuddar i olika storlekar när det är kallt ute. Jag öppnar dom på morgonen, sedan placerar vi dem innanför era kläder och sparar några som ni kan hålla i händerna. Dessa små kuddar värmer mer än ni tror och de syns inte på bilderna.

VÄRMEPÅSE & PAUS
Jag har även en riskudde som vi värmer i micron innan fotograferingen. Den kan ni sedan ha innanför era jackor till och från fotograferingen och i pauserna. Den håller dessutom era jackor varm under tiden som ni fotograferas, så att ni istället för en kall jacka kan ta på er något varmt. Vi fotograferar i ca 10 minuter innan vi tar en paus för att värma oss. 

FLEECEFILT
För att ni inte ska bli blöta och kalla, så sitter ni på en mjuk och varm fleecefilt.

investing in your memories

Din investering

GULD

TELL OUR STORY

3 700 kr

Kunder investerar i genomsnitt 5000 kr per PARfotografering


BOKA

Bokningsmöte ca 20 min via zoom

Fotografering 60-90 min

5 st digitala bilder i hög upplösning

Fotoguide: Inför er parfotografering

Personligt urvalsgalleri

Reseersättning inom Kiruna kommun

Ett frieri

Fjällvandring

Kreativ fotografering

Helikoptertur

Hundspann 

Skriv och berätta er idé för kostnadsförslag :)

BOKA

Utökad fotografering 

Tack för din bokningsförfrågan! Jag kontaktar er snart! :)

Följ mig på instagram och tiktok @fotografieravhanna